Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

Regisztráció a rendezvényre


A CISA pont igazolásokat a fórumon résztvetteknek az ISACA rendszerén keresztül tudjuk biztosítani.

A *-gal jelzett adatok, szükségesek a regisztrációhoz, a többi adat kitöltésével kérjük járuljon hozzá partner adataink naprakészségéhez.

Felhívjuk tisztelt figyelmét arra, hogy a regisztrációs lap kitöltését a Szakmai fórumon való részvételi szándék hivatalos kinyilvánításának tekinjük. A regisztrációs lap kitöltésével Ön hozzájárul, hogy a rendezvényről fényképek készüljenek, melyeken Ön is szerepelhet. A fényképek felhasználásánál az alább részletezett adatvédelmi elveket követjük.
Adatvédelem: A regisztrációnál megadott adatokat a rendezvénnyel kapcsolatos azonosítási, statisztikai célokra, továbbá a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület pártoló tagjainak tevékenységével kapcsolatos marketing munkákhoz használjuk fel. Az adatok felhasználásánál és tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.
Amennyiben nem kíván a fent megadott elérhetősén a továbbiakban tájékoztatókat kapni későbbi rendezvényeinkről, jelezze azt a forum@hetpecset.hu címre küldött levélben.

A "Regisztálok" gomb megnyomásával a fentieket elfogadom.