Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

ADAPTO Solutions Kft.


BCM Software Kft.

Az ADAPTO Solutions Kft.-t (jogelődje a BCM-Software Kft.)  - a több mint 15 éve a piacon lévő, banki szoftvereket fejlesztő Monolith Rendszerház Kft. leányvállalatát - 2011-ben alapítottuk. Magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk egyedülálló fejlesztése az ADAPTO szoftver.

Az ADAPTO értékes és innovatív megoldást kínál a Vállalati Kockázatkezelő Rendszerek és GRC területén. Ügyfeleink számára a lehető legkisebb erőfeszítéssel teszi átláthatóvá és hatékonnyá a kockázatkezelést és a BCM-et, és támogatja a menedzsmentet az elemzéseken alapuló szakszerű döntések gyors meghozatalában.

Az akár telepítve, akár SaaS szolgáltatás keretében igénybe vehető megoldással elérhetők az alábbiak:

ÁTLÁTHATÓ VÁLLALAT – a megoldás szabványokon alapuló, mégis egyedi ábrázolás technikájával átláthatóvá teszi az üzleti folyamatok és az azokat kiszolgáló erőforrások függőségi rendszerét, a kockázatkezelés és üzletfolytonosság szempontjából fontos gyökér okok könnyen elérhetők.

EGYSZERŰ MEGFELELŐSÉG – támogatott a BCM-program auditálása, illetve az ISO 22301, ISO 27001 és ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítvány megszerzése, valamint állami és önkormányzati vállalatok esetén biztosította 2013/L információbiztonsági törvény előírásainak való teljes megfelelés a 41/2015 BM rendelet szerint.

MEGALAPOZOTT DÖNTÉSEK – beépített elemzési és tervezési lehetőségei segítségével egyedülálló módon képes támogatni kockázatok kezelését és az IT beruházási döntések előkészítését.

HATÉKONY TECHNOLÓGIA – folyamatosan, kis erőfeszítéssel naprakészen tarthatók a rendszerben tárolt adatok és dokumentumok, így egy auditra való felkészülés erőforrás igénye jelentősen lecsökkenthető.

LÁTVÁNYOS EREDMÉNYEK – a különböző riportokhoz szemléletes és könnyen értelmezhető grafikonok mellékelhetők a döntések alátámasztására.

GYORS REAGÁLÁS VÉSZHELYZETBEN – az üzletmenet folytonossági tervek, valamint a visszaállítási tervek krízis-helyzet esetén könnyen elérhetők, automatikus riasztási funkcióinak köszönhetően pedig egyszerűen aktiválhatók.

VESZTESÉGEK CSÖKKENTÉSE – nem várt helyzetekből adódó károk hatásait képes csökkenteni.

CÉLIRÁNYOS KOCKÁZATELEMZÉS – minden vállalati erőforrásra (folyamatok, alkalmazói rendszerek, hardverek, létesítmények, adatok és humánerőforrás) a neki megfelelő kockázatelemzési módszertant ajánlja.

Az ADAPTO szoftvert és a bevezetéséhez és működtetéséhez szükséges konzultációt közvetlenül vagy viszonteladó partnereinken keresztül ajánljuk ügyfeleink figyelmébe.

www.adapto.hu