Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

Céges Támogatónk kérése

Tisztelt Kollégák!

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egyesületünk egyik támogatójának – Rónaszéki Péter - kérését:

„Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőled egy olyan projekt kapcsán, amelyen jelenleg dolgozom. A Metropolitan Egyetem executive MBA for IT szakán írom a szakdolgozatomat, melynek címe: "Információbiztonsági tudatosító programok végrehajtása gazdálkodó szervezetekben, a program tartalmának és eszközrendszerének kialakítása kockázatértékelés alapján."

E projekt keretében készítettem egy kérdőívet, amelynek célja, hogy mélyebb betekintést nyerjek az információbiztonsági tudatosító programok hatékonyságába és kialakításába. A kutatás sikeressége és eredményessége nagymértékben függ a kérdőív kitöltési arányától, ezért szeretném megkérni mindannyiótokat, hogy szánjatok rá néhány percet, és töltsetek ki segítő szándékkal.

A kérdőív kitöltése nem vesz igénybe többet 5 percnél, és rendkívül hálás lennék, ha nemcsak kitöltenétek, de tovább is küldenétek azt ismerőseiteknek. Minél több válasz érkezik, annál alaposabb és mélyebb lesz a kutatásom.

A kérdőív anonim, és a benne szereplő információkat kizárólag az szakdolgozatomhoz szükséges kutatásom keretein belül használom fel.

Előre is köszönöm együttműködéseteket és segítségeteket!”

A kérdőív linkje: https://forms.gle/NQ8g94juyc3xAaVN9

Megtekintés: 32