Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

Pályázati felhívás - „Az év információbiztonsági tartalom előállítója 2023”

A 2004-ben alakult Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése.

Ezzel a célunkkal összhangban 2023-ban ismét meghirdetjük a „Az év információbiztonsági újságírója 2023” pályázatot. Korábban a print média mellett a potenciális pályázók körét bővítettük az internetes tartalom előállítók felé. Az idei újdonság, hogy követve a szerkesztőségben végbemenő szervezeti változásokat már nem csak egyéni újságírók, hanem jól meghatározott csoportok (szerkesztőségek, rovatok, cégek,…) is pályázhatnak. Ennek megfelelően a pályázat címe is változik, így a korábbi pályázatunk folytatásaként, de új néven meghirdetjük a pályázatot az

Az év információbiztonsági tartalom előállítója 2023”

címért.

Az idén már tizennyolcadik alkalommal hirdetünk pályázatot a cím elnyerésére, melyre bármely magyarországi médiában (elektronikus vagy nyomtatott sajtó) információ- és adatvédelem, információbiztonság témában publikáló természetes és jogi személy (beleértve jól körbeírható szervezeti egységet) jelentkezhet.

Az „Év információbiztonsági tartalom előállítója” cím nyilvános pályázat alapján kerül kiadásra. A nyilvánosság megteremtése érdekében az Egyesület:

A nyilvános meghirdetést követően a magyar nyelvű pályázatot bármely természetes- vagy jogi személy erre felhatalmazott képviselője beadhatja. A pályázatoknak tartalmaznia kell a következő információkat:

Pályázatok 2023. április 28. (péntek) 15:00-ig adhatók le elektronikus formában a titkar@hetpecset.hu címre.

Az értékelést az Egyesület vezetősége a szakmai fórum látogatói által megismert és súlyozott szempontok alapján végzik:

Az „Év információbiztonsági tartalom előállítója” cím erkölcsi elismerés. A díjazott az Egyesület által kiadott oklevelet kap, és az egyesület MTI hírben teszi az eredményt közzé.

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület a pályázat eredményét 2023. május 17.-én Információvédelmi Szakmai Fórumon ismerteti.

Köszönjük, hogy időt szakított és megismerte elképzelésünket az általunk alapított címmel kapcsolatban! Kérjük, lehetőségeihez képest jelöltekkel és nyilvánosság biztosításával támogassa céljaink teljesülését!

Budapest, 2023. február 20.

Gasparetz András

Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

elnök

sk.

Megtekintés: 227