Sajtóközlemény - Kihirdették az "Év információvédelmi dolgozata - 2023" pályázat nyerteseit

Budapest, 2023. szeptember 21., csütörtök (OS) - Az év információbiztonsági dolgozata pályázat nyerteseinek eredményhirdetésére 2023. 09. 20-án az egyesület CVII. fórumán került sor.Három kategóriában hirdettünk győztest és idén – támogató partnerünk a NOREG Információvédelmi Kft – különdíjat is felajánlott egy pályázónak.

Nyerteseink az egyesület által felajánlott pénzdíj mellett a Herendi Porcelánmanufaktúra baglyaival is gazdagabban tértek haza: "MsC" kategória: Nimsz Vivien (NKE) – konzulens Dr. Bányász Péter – "Az ellátási láncok információbiztonsággal összefüggő kihívásai és azok megítélése a munkavállalók szempontjából"

"BsC" kategória: Benke Bálint Péter (NKE) – konzulens Dr. Bányász Péter – "A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás hatása a dezinformációra"

"Egyéb" kategória: Nagy Csaba Norbert (Debreceni Egyetem) – konzulens Dr. Oláh Norbert "Blokklánc alapú biztonsági keretrendszer IoT eszközökre"

A különdíjat Nagy Csaba Norbert részére ajánlotta fel támogatónk, melyet szervezetének képviselője adott át a szerencsés pályázónak.

A fórum programja – az elhangzott előadások és a díjátadón készült fotók az egyesület honlapján érhetőek el!

Köszönjük a részvételt – nyerteseinknek sikeres életutat kívánva:

Gasparetz András – elnök

Ködmön István és Tarján Gábor – alelnökök